70-luvun Justin Debenhams off-shoulder puuvillapaita, M-L

70-luvun Justin Debenhams off-shoulder  puuvillapaita, M-L
70-luvun Justin Debenhams off-shoulder  puuvillapaita, M-L 70-luvun Justin Debenhams off-shoulder  puuvillapaita, M-L 70-luvun Justin Debenhams off-shoulder  puuvillapaita, M-L 70-luvun Justin Debenhams off-shoulder  puuvillapaita, M-L
29,00 €
Saatavuus 1 kpl

 

70-luvun Justin Debenhams off-shoulder  puuvillapaita, M-L

Merkki ja valmistustiedot:

Merkki Justin Debenhams. Made in India.

Koko:

Vastaa kokoa M-L. Katsothan tarkemmat mitat.

Materiaali/ Kuvaus kankaasta:

Kangas on kirkkaan valkoista ribattua puuvillaa. Miellyttävän kevyt ja vilpoisa materiaali kesällä. Kangas joustaa hiukan, vaikka siinä ei ole elastaania.

Malli:

Suora lyhyt paita. 

Yksityiskohdat:

Paitaan on ommeltu kauniit valkoiset kukkakirjaillut nauhat. Nauhat kiertävät paidan ympäri vaakatasossa. Kirjailujen lanka on valkeaa. Kangas eläväpintaista ribattua puuvillaa.
Hihojen muotoon pystyy paljon vaikuttamaan nyörejä kiristämällä. Ilman kiristämistä hihat ovat perhoshihat. Kiristämällä nyöreistä hihoista saa pussihihat.
Kaula-aukon nyörit saa rusetille, mutta kaula-aukossa ei ole nauhakujaa, eli sitä ei sa kiristettyä.

Pukeminen:

Pujottamalla. Nauhalla solmittava pääntie.

Kunto:

Ok vintagekunto. Paidassa on ollut alunperin ilmeisesti kuminauharypytys pääntiessä ja helmassa. Kuminauhoista on jäljellä vain muutama murunen kankaan sisäpuolella.

Mitat

Rinnanympärys:
98 cm
Vyötärönympärys:
98 cm
Pituus:
51 cm

Hoito-/pesuohjeet:

Kesti hyvin 40 asteen konepesuohjelman ja silityksen miedolla lämmöllä nurjalta puolelta. Ribattu puuuvilla vetäytyy ryppyyn pesussa, sen voi kuositella haluttuun mittaan kosteana ja ripustaa sitten kuivumaan.