80-luvun Ma-Sai kultakimalletakki, XL

80-luvun Ma-Sai kultakimalletakki, XL
80-luvun Ma-Sai kultakimalletakki, XL 80-luvun Ma-Sai kultakimalletakki, XL 80-luvun Ma-Sai kultakimalletakki, XL 80-luvun Ma-Sai kultakimalletakki, XL 80-luvun Ma-Sai kultakimalletakki, XL 80-luvun Ma-Sai kultakimalletakki, XL 80-luvun Ma-Sai kultakimalletakki, XL
22,50 €
45,00 €
Alennus päättyy
Tuote on myyty
Saatavuus 0 kpl

 

80-luvun Ma-Sai kultakimalletakki, XL

Merkki ja valmistustiedot:

 Merkki MA-SAI. Ei merkintää valmistajasta tai valmistusmaasta.

Koko:

 Kokomerkintä ei ole tallella. Vastaa kokoa XL. Katsothan tarkemmat mitat.

Materiaali/ Kuvaus kankaasta:

 Takki: 80 % polyesteri ja 20 % metallimainen. Vuori: 100 % polyesteri.
Musta, joustamaton ja rypistymätön jakkukangas. Sisäpinta liukas, jossa kulta kimaltaa myös näkyvästi. Kankaan pinnnassa kudonnalla aikaan saatu näyttävä kuosi. Kultalanka kulkee vaakasuuntaan. Mustat kohdat ovat tiheää samettipintaa jossa on kirkkaita kimalteita. Kimalteissa sinisiä, punaisia, pinkkejä, vihreitä ja kultaisia. Kuvio näyttää suurilta pyörteiltä.

Malli:

Lyhyt takki kultakiiltoisesta sametista. Melko syvä pyöreä kaula-aukko. Takissa ei ole kaulusta, mutta niskassa on tavallaan lyhyt tyylikäs pystykaulus. 

Yksityiskohdat:

 Edessä nappirivissä 5 isoa nappia. Napit ovat näyttävät: Isoissa mustissa pyöreissä muovinapeissa on kuusikuutioilla tehty muoto. Nappi on kiiltävän musta, joten valon osuessa siihen, se kimaltelee. Edestä takki on mustalla vuoritettu nappilistan kummaltakin puolelta noin 15 cm leveästi. Muutoin takki on vuoriton, mutta silti ryhdikäs. Olkatoppaukset ovat hyväkuntoiset.

Pukeminen:

 Napittamalla. Hyvännäköinen myös auki pidettynä, tai hihat käärittynä, koska takin kankaan nurja puoli on myös kaunis.

Kunto:

 Siisti vintagekunto.

Mitat

Rinnanympärys:
114  cm
Vyötärön ympärys helman kohdalla:
 106 cm
Lantion ympärys:
118 cm
Pituus:
62 cm

Hoito-/pesuohjeet:

 Vaatteen pesuohjelapussa kielletään vesipesu, mutta sallitaan silittää miedolla lämmöllä. Tämä takki on kuitenkin pesty myyntiä varten 30 asteen hienopesuohjelmalla ja kesti sen hyvin. Ei tarvinnut silittää. Jatkossa kannattaa tuulettaa takki käytön jälkeen, kimalteita saattaisi irrota jatkuvissa pesuissa. Huom! Laadukas takki, koska irtokimalteita ei pesun jälkeen kuitenkaan näkynyt muissa mustissa vaatteissa.
 
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet